tiistai 21. toukokuuta 2013

Kukkahattutäti palstailee

Vihdoin viikonloppuna pääsimme palstallemme möyrimään! Maa oli käyty kääntämässä traktorilla, mutta kyllä meillekin vielä pohjustustöitä riittää.
Tältä palstalla näytti pari viikkoa sitten.

Rikkaruohoja on kiskottu juurineen savisesta maasta ennen mullan, turpeen ja lannoitteen lisäämistä. Aloitimme niistä penkeistä, joiden istutuksilla on eniten kiire. Maahan on nyt saatu kaksi riviä perunaa ja niiden väliin härkäpapua sekä kaksi riviä porkkanaa ja niiden väliin punasipulia. Tänään aloittelen punajuuripenkin raivausta.
Palstahommissakin tyyli on tietenkin tärkeintä, joten nyt seuraa muotiblogiosuus. Työhousujen pitää olla sellaiset, ettei kosteus pääse läpi ja likaantuminen haittaa. Omani on ostettu muutama vuosi sitten Plantagenista. Niissä on vetoketjun lyhennettävät lahkeet, joiden alaosat odottavat treffejä ompelukoneen kanssa. Näin ne ovat aavistuksen liian lyhyet, ja multaa pääsee välillä Crocs-saappaiden varresta sisään. Tegeran ruusulliset työhanskat löytyivät Prismasta, kuten kuvan reunassa näkyvät tyttären pinkitkin käsineet. Hattu on ostettu joitain vuosia sitten KappAhlista. Ratkoin siitä nauhan irti ja olen pikkuhiljaa keräillyt hius/rintakorukukkia kupua reunustamaan. Nyt kukkia on hatun ympäri asti, mutta muutaman kukan vielä haluaisin, jotta kukkarivi olisi tiiviimpi.

Ei kommentteja: