sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Käytiin Elma-messuilla

En ole aikoihin käynyt käsityömessuilla. En oikeastaan akuutisti tarvitse sen paremmin uusia ideoita kuin välineitä tai tarvikkeitakaan, joten epävakaan taloustilanteen vallitessa olen pitänyt parempana jäädä kotiin. Nyt kuitenkin voitin Sinellin facebook-arvonnasta liput Elma-messuille. Poika oli menossa messuille koulun kanssa, joten lupasin sitten tytölle messuretken viikonlopuksi. No, pojalta jäi messut väliin sairastumisen takia, mutta me kävimme kuitenkin ihmettelemässä messutarjontaa lauantaina.

Ensin tsekkasimme kädentaitopuolen. Ostimme vähän joulukorttitarpeita. Tyttö innostui DIY Showroomin osastolla tekemään itselleen pienen pussukan.


Äiti ihasteli sillä välin samalla osastolla olleita lamppuja. Suunnittelija kertoi ajatuksena olleen usein vain pakkaukseen käytetyn "epämateriaali" aaltopahvin käyttäminen jollain uudella, kestävällä tavalla. Minusta tässä on onnistuttu kerrassaan mainiosti, ja yritänkin keksiä, mihin kotonamme tällainen lamppu sopisi.

Sitten olikin aika siirtyä elukkamaailmaan. Erityisesti olimme menossa katsomaan kaneja, koska pupukuume vaivaa meitä molempia, mutta näköjään en sitten ottanut yhtään kuvaa pitkäkorvista. Joten loppuun vielä muutama kuva käsityöeläimistä eli alpakoista, laamoista ja lampaista.
 
 

Ei kommentteja: