torstai 7. lokakuuta 2010

Kassit ja pussit

Koska en saa neuletiheyttä täsmäämään suunnitelmiini sytyck-haasteessa, neuleaika on mennyt lähinnä kirjojen ja netin selaamiseen. Palataan siis viime keväänä ja kesänä valmistuneiden juttujen esittelyyn.
Viime jouluna annoin lahjoiksi huovutettuja tossuja. Niistä jäi yli muutama nyssäkkä Anttilassa myytyä Novitan Biancaa. Neuloin ja huovutin jämälangoista itselleni pienen kassin, joka majailee nykyään töissä. Siihen on kätevä pakata palaveriin lähtiessä kalenteri, puhelin, muistikirja ja kynä. Napin löysin äidin nappirasiasta, jonka parissa sain kulutettua tuntikaupalla aikaa jo lapsena.
Clapotiksesta ylijääneistä Noronpätkistä syntyi pussukka puhelimelle taskuttomien päivien varalta. Läpästä tuli disainia vahingossa, kun kiristin lankoja värinvaihtoreunassa vähän liikaa. Nappi tähänkin löytyi äidin jemmasa.

2 kommenttia:

Pysseliini kirjoitti...

Mulla alkaa ihan oikeasti olla joku riippuvuus sinun blogia kohtaan :D Töiden jälkeen KESKELLÄ YÖTÄ on aivan pakko tulla kurkistamaan sinun aikaansaannoksia ;))
Millaisia tossuja teit? Minun pitäisi tehdä nimittäin semmoisia tänä vuonna, en nyt tiedä lahjaksi, mutta tarvetta olisi omassakin perheessä. En vaan ole jaksanut ohjetta edes vielä katsella. Langat on toki olleet jo kaapissa muutaman vuoden :D

Heli kirjoitti...

Oot, Elli, ihan hassu! :-)

Tein tossuja Helmiksen Pikasniikkeri-ohjeella, koot arvioin siten, että lapsen tossu oli ennen huovutusta mulle sopiva ja taaperon siitä vähän pienempi, naisen tossu oli sopiva mun miehelle ja miehen tossu oli siitä isompi. Tieteellisen tarkkaa. :-D Lopullisen muotoilun tein sitten kosteana huovutuksen jälkeen omalla, miehen ja oman lapsen jalassa, ne taaperotossut muotoilin vain käsin suunnilleen sopiviksi. Pohjiin laitoin liukuestetarrat. Ai kuvia? Ei oo. :-/