sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vauhti hidastuu

Käsityöintoni on hiipunut päivänvalon myötä. Kyllä se varmaan taas pian löytyy, mutta nyt ei vaan jaksa. Onneksi mies jaksaa keittiössä. Suklaa ja appelsiini toimivat aina yhdessä.
Tyttären kanssa muovailtiin Cernit-massasta. Tein lähinnä korutarpeita, mutta kokeilin myös nukkekotimassailua. Pari kurkkua, maljakko ja pelottava Halloween-kurpitsa kelpasivat tyttären leikkeihin, mutta on näistä vielä matkaa netistä löytyviin pikkutarkkoihin niperryksiin.
Tämän massailukerran haasteena minulla oli värien sekoittaminen. Olen ostanut massat vuosia sitten valmiina paketteina, joten värejä on rajallisesti. Esimerkiksi vihreää minulla ei ole lainkaan, joten sekoittelin sellaisen turkoosista, sinisestä ja oranssista. Mielestäni onnistuin ihan kivasti. Myös harmaat on sekoitettu mustasta ja valkoisesta sekä marmoroitu muista töistä jääneillä murusilla. Maljakon viininpunainekaan ei ole ihan suoraan paketista, mutta sekoitusta en enää muista.

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kyllä se siitä, ei aina tarvitse jaksaakaan. Kuten sanoit, pian se sieltä taas löytyy.

Nuo massajutut on tosi hienoja. Voin jo ihan kuvitella nuo tähdet korviksina ja sydämet ja lehdet riipuksina. Ja kurkut on makeita, ihan aidon näköisiä.