maanantai 1. marraskuuta 2010

Kaappien kätköistä

Hankimme joku aika sitten makuuhuoneeseen uuden lipaston, ja olen järjestellyt kaappeja ja vaatehuonetta väljempään kuntoon. Löysin muun muassa tämän muutama vuosi sitten tehdyn syyskoristeen.
Neulahuovutin styrox-sydämen päälle syksyisten lehtien värisiä villoja ja kiinnitin kuumaliimalla kävyt, jotka lapset hakivat pihalta. Koriste on roikkunut siimalla ikkunassa useampana syksynä.
Löysin myös pipoja, joita neuloin viime talvena pojan kiekkojoukkueelle myytäväksi. Lanka on Novitan Saanaa, mallit peruspipoja omasta päästä, väri tietysti joukkueen paidoista. Viime kaudella turnausten ja kotipelien järjestämisessä oli vielä niin paljon opeteltavaa, että nämä jäivät meille, mutta jospa tänä vuonna saisin nämä myyntiin saakka.
Lipaston pari laatikkoa täyttyi neuleilla, ja sujautin niiden joukkoon punaseetripaloja koita estämään. Kesän ajan säilössä olleiden talvivaatteiden joukossakin näitä oli. Keväällä hion pintoja vähän hiekkapaperilla ja sujautan nappulat taas varastoitaviin laatikoihin.

Ei kommentteja: