perjantai 24. syyskuuta 2010

Huolto pelaa

Näpertelyharrastus ja päätetyö ei ehkä ole niska-hartiavaivaiselle se paras kombinaatio. Olen löytänyt muutaman jutun, jotka helpottavat jumitusta.
Nappikeeppi
Lämmittimet - ponchot, keepit, huivit ja hihattimet lämmittävät jumiutuvia lihaksia ja pitävät vedon poissa. Käytössä niin työpisteessä kuin sohvannurkassakin.
kuva: OBH Nordica
Piikkimatto - ensin se sattuu, sitten siihen tottuu ja lopulta se tekee hyvää. Usein käytän tätä iltaisin nukkumattia odotellessa.
kuva: Dermoshop
Dermosilin linimenttivoide - ihan yhtä tehokas kuin miltä haiseekin. Auttaa parhaiten, jos joku muu hieroo tämän niskoihin oikein jämäköin ottein.
Lenkkeilevä ystävä - kun elokuussa olin lähdössä sauvakävelylle, tytär kommentoi: "äiti, sä et kyllä ole vuosikymmeniin käynyt lenkillä". Enkä kävisi nytkään, ellei olisi seuraa. Mutta voi, miten hyvää se tekee niin hartioille kuin mielellekin!

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Toimiiko tuo piikkimatto oikeasti? Anoppikin sitä kehui ja monta kertaa olen aikonut kokeilla, mutta toistaiseksi se on jäänyt... Hankkisinko siis maton?

Heli kirjoitti...

Eihän se hierojalla käyntiä vastaa, mutta kyllä se verenkiertoa elvyttää. Kokeilemisen arvoinen juttu, vaikka muotihömpötyksenä minäkin sitä ensin pidin.